Over mij

2003

Dit jaar was voor mij een ingrijpend en bijzonder jaar. Startend met de geboorte van mijn mooie jongste dochter. Vervolgens het gevoel een opleiding te moeten doen wat resulteerde in de meest ingrijpende ervaring van mijn leven, mijn Lichtervaring.


Lichtervaring

Gedurende het introductieweekend van die opleiding zag ik een intens wit licht in de vorm van een koker. Ik leek hierin omhoog te gaan en ik ervoer het meest diepgaande en onvoorwaardelijke gevoel van liefde. Het ging zo diep dat ieder deeltje van mij waar dan ook deze onvoorwaardelijke liefde kon voelen. Alles aan mij werd geliefd.

En ik doorvoelde dat dit niet voor mij alleen was, maar van iedereen is.

Gevolg

Na deze ervaring werd mijn leven een mallemolen. Ik was overweldigd door dit gevoel, wilde er naar terug, maar vroeg me ook af waarom het mij overkomen was.

Ook kon ik niet meer met dezelfde ogen naar mijn leven kijken. Zwart was wit geworden en andersom.

En als kers op de taart zag ik dingen, voelde ik dingen, wist ik dingen die ik eerder niet ervoer! Ik kan je niet uitleggen hoe bizar mijn leven in dat stadium was.

Aan het werk

Daar sta je dan, als vrij nuchtere dame die wel hoop had dat er meer was tussen hemel en aarde, maar dit nooit vermoed had. Ik heb met dit alles leren omgaan. Met als enige hulp het Licht. Ik ervoer de kracht, bescherming en mogelijkheden waardoor ik kon verwerken, groeien en mezelf worden.

Al vrij vlot ben ik begonnen anderen dit te leren. Met bijzondere en ingrijpende resultaten.

Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder het inzetten van en vertrouwen op het Licht. Dat geeft mij onnoembaar veel. En dat vertrouwen, die mogelijkheden en die kennis kan jou helpen anders met jezelf om te gaan en je strubbelingen anders te gaan ervaren, waardoor je liefdevoller tot je essentie komt.