Aanbod

Met liefde help ik jou gedurende je proces. De mogelijkheden zijn enorm.

Als je bijvoorbeeld vaak tegen bepaalde lichamelijke of geestelijke klachten oploopt, het verleden achter je wilt laten, wilt groeien tot wie je echt kan zijn...

Ik kijk met jou naar de oorzaak van dit proces en hoe je dit te boven komt. Verder leer ik je technieken hoe je de volgende keer je proces anders zult kunnen benaderen.

 

 


Individuele begeleiding

Na een intakegesprek waarin wij onze wederzijdse verwachtingen zullen bespreken, gaan we samen je proces aan. Met regelmaat spreken we elkaar en leer je om te gaan met je proces. Dit met behulp van technieken met het Licht. Ik zal je attenderen op je mogelijkheden en eventuele belemmeringen en je helpen deze laatste achter je te laten.

Ik help je overzicht te houden en je emoties onder ogen te zien en hiernaar te handelen.

Workshops

Gedurende het jaar zal ik diverse workshops aanbieden die je leren je mogelijkheden te verbreden. Houdt deze site in de gaten voor meer informatie of mail me zodat ik je op de hoogte kan houden.

Trainingen

In 5 avonden leren dichter bij jezelf te komen, tools te krijgen om je processen te vergemakkelijken door het werken met het Licht en je inzichten te geven in je leven. Binnenkort worden data gepland. Houdt deze site in de gaten voor meer informatie of mail me zodat ik je op de hoogte kan houden.